Manifest en defensa del col·legi-liceu de La Bressola a Perpinyà

Manifest en defensa del col·legi-liceu de La Bressola a Perpinyà

Des de la Federació d’Ateneus ens adherim, i us animem a donar suport, al manifest en defensa de la creació del col·legi-liceu de La Bressola de Perpinyà. Podeu signar el manifest accesint a la seva publicació.

La nova entitat anava a ser el segon col·legi de parla catalana del territori, el primer amb ensenyament íntegrament en català des de pàrvuls fins a la preparatòria universitària. El projecte, però, s’ha vist interromput per la intervenció de l’Ajuntament de Perpinyà, que fent ús del seu dret a prescripció ha bloquejat la compra de l’edifici per part de l’entitat. La Bressol, que ja havia signat la prebenda amb els propietaris, ha vist en aquest moviment un intent de sabotatge polític en la seva feina per la defensa i la difusió del català, i ha llançat aquest manifest per aconseguir desbloquejar la situació. Més de 15.000 persones i 270 entitats d’arreu dels Països Catalans ja han fet públic el seu suport.

 

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.