La FAC us convida a la gala dels 30 anys de la FAGiC

La FAC us convida a la gala dels 30 anys de la FAGiC

La Federació d’Associacions Gitanes de Catalunya (FAGIC) celebra enguany els actes commemoratius del seu 30è aniversari, amb unes jornades de reflexió i defensa dels drets del Poble Gitano.

Aquests actes van començar el 28 de setembre, amb el debat “La importància de l’associacionisme a Catalunya, 30 anys de la FAGiC amb la participació dels tres presidents que l’organització ha tingut al llarg de la història: Manuel Heredia, José Santos Simón Montero. L’objectiu del debat era mostrar el paper cabdal que la Federació ha tingut en la defensa dels drets del Poble Gitano en tres dècades de contínua transformació de la societat. En aquesta conferència es van parlar dels orígens de l’organització, que neix motivada per la marginalitat i l’exclusió del Poble Gitano durant la dictadura franquista.

Ara, el 15 de desembre la FAGiC celebra la seva gala a l’Auditori AXA (Av. Diagonal, 547) a les 17:50 hores. Des de la FAC us convidem a assistir-hi, per tal de poder aprendre i donar suport a la cultura gitana i contribuir a superar els estereotips que la societat occidental ha anat construint al voltant del poble gitano.

Podeu reservar la vostra plaça omplint el següent formulari o trucant al 933 05 10 71.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.