“Connecta’t al català!” gràcies als cursos del Consorci per a la Normalització Lingüística

“Connecta’t al català!” gràcies als cursos del Consorci per a la Normalització Lingüística

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) ha obert el període per a realitzar les proves de col·locació que permeten assignar als futurs alumnes el nivell adient segons els seus coneixements. Aquestes proves, que són un requisit per a la inscripció, ja es poden sol·licitar a partir d’avui, 2 de novembre, i fins al 10 de desembre. La inscripció dels cursos d’hivern tindrà lloc del 17 al 21 de desembre i estarà marcada per l’ampliació de l’oferta dels cursos presencials.

L’oferta formativa que ofereix el CPNL inclou un ventall complet de cursos de català de nivells generals de llengua -d’acord amb el Marc europeu comú de referència-, i de cursos especialitzats per tractar qüestions concretes, com ara adquirir més fluïdesa oral a través de grups de conversa o conèixer recursos lingüístics en línia.

Els cursos s’ofereixen en modalitat virtual, semivirtual i en línia. L’oferta de cursos presencials s’amplia en els cursos de nivell més bàsics. En tots els casos, els aprenents tenen el guiatge i el seguiment de professors experts.

Descobreix com entrar formar part del programa Voluntariat per la llengua de manera individual o com a col·lectiu de la vostra entitat.
Tota la informació necessària per preparar la inscripció, formalitzar-la i accedir a l’aula virtual és a l’espai “Inscriu-te a un curs” del web del CPNL.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.