L’Espluga Viva acull amb gran èxit el cicle AMEN SAM

L’Espluga Viva acull amb gran èxit el cicle AMEN SAM

Segueix el cicle Amen Sam de la Federació d’Ateneus, que després de visitar amb gran èxit ciutats com Barcelona, Badalona, Lleida, Capellades i Reus, ha fet parada a Esplugues de Llobregat.

L’ateneu Espluga Viva ha acollit el cicle sobre el poble gitano durant el mes d’octubre amb activitats tan diverses com l’exposició “Com tu”, que vol trencar tabús sobre la història i la cultura del poble gitano; un taller de percussió flamenca; un concert a càrrec del grup Colors de Rumba, i dues xerrades: “Història sobre el poble gitano” i “Dona gitana i feminisme romaní”. Aquesta varietat ofereix una visió àmplia de la cultura gitana i ajuda a augmentar l’interès per aquesta. En aquesta primera edició, hem notat una gran resposta per part del públic, ja que s’han emplenat les sales de concerts i s’ha demanat d’ampliar horaris de xerrades i activitats per concloure bé tallers o debats oberts.

                                                                   

                                                                    

                                                                    

Fotografies per Toni Galitó

El cicle Amen Sam és un projecte comunitari organitzat per la Federació d’Ateneus de Catalunya (FAC) amb la col·laboració de la Federació d’Associacions Gitanes de Catalunya (FAGiC), el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya i la Fundació ”la Caixa”, per contribuir a superar els estereotips que la societat occidental ha anat construint al voltant del poble gitano, integrant-los a la vida quotidiana de l’ateneisme i, per tant, de l’associacionisme català. Però també fomentar la participació dels socis dels ateneus, fent-los interactuar a través de la logística de les activitats que es programin i en l’assistència als actes.

Veure més informació sobre el cicle i futures activitats aquí.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.