Coneix l’equip humà de la FAC: Judit Martínez, tècnica de comunicació

Coneix l’equip humà de la FAC: Judit Martínez, tècnica de comunicació

Aquesta setmana, dins les presentacions de l’equip humà de la FAC, entrevistem a la Judit Martínez, tècnica de comunicació en pràctiques.

Quan vas començar a treballar per la FAC? Quines són les teves tasques?
Vaig començar a treballar a la FAC a finals de setembre d’aquest any, com a tècnica de comunicació en pràctiques. Les meves tasques principals són: definir els procediments de l’equip de comunicació, plantejar i crear un sistema d’ordenació de les imatges de la FAC i fer una anàlisi sobre el funcionament de les xarxes socials de les diferents entitats.

Estàs vinculada a alguna entitat/moviment associacionista?
Quan vaig començar a treballar a la FAC, havia tingut molt poc contacte amb els ateneus. Algun cop hi havia anat perquè hi feien exposicions interessants. Però ha sigut realment aquí on he començat a entre el món ateneístic, i m’he adonat de la quantitat d’activitats que fan.

Què és la cultura per tu?
Per a mi la cultura hauria de ser essencial per a tot ésser humà, ja que són les bases del nostre coneixement. Gràcies a la cultura, descobrim el món, la nostra història com a societat, i a més a més, ens descobrim a nosaltres mateixos.

Què és el que més t’agrada de treballar pels ateneus/ la cultura de base?
El que més m’agrada és que treballem per tal d’assegurar un bé comú. Treballem per donar veu a l’art, al coneixement i a la nostra història. Donem força a la cultura i intentem que aquesta arribi a tots els racons possibles.

Què és, per tu, un Ateneu?
Per a mi un ateneu és un espai essencial per on es difon la cultura, i permet, d’aquesta manera, mantenir-la viva. És un espai de reunió social, on es comparteixen coneixements i expressions artístiques. Gràcies als ateneus, es dóna veu i història a la cultura.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.