36 Preguntes que faran que t’enamoris: últimes funcions!

36 Preguntes que faran que t’enamoris: últimes funcions!

El diumenge 31 d’octubre es va representar al Círcol de Badalona la penúltima funció de l’obra 36 Preguntes que faran que t’enamoris. Es tracta d’una comèdia antiromàntica que han produït la FAC i la Companyia Els McGregor, sota la direcció de Pere Anglas. L’última representació tindrà lloc el 7 de novembre de 2021 a l’Ateneu Torrellenc. Així doncs, es tancarà la producció pròpia anual, que enguany ha suposat la representació de més d’una trentena de funcions a ateneus de la Federació.

Cada any la Federació d’Ateneus de Catalunya a través de la Xarxa de Teatres d’Ateneus de Catalunya, coprodueix un espectacle ideat expressament per representar-se als diferents ateneus de la Xarxa. La producció de cara a l’any 2022 que s’ha escollit és l’obra ‘Quasi Òpera’ de la Cia. Els Iluminati, una òpera i comèdia que es programarà de gener a setembre de 2022.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.