Coneix l’equip humà de la FAC: Arnau Sorribes, tècnic de comunicació

Coneix l’equip humà de la FAC: Arnau Sorribes, tècnic de comunicació

Aquesta setmana, dins les presentacions de l’equip humà de la FAC, entrevistem a l’Arnau Sorribes, tècnic de comunicació en pràctiques.

Quan vas començar a treballar per la FAC? Quines són les teves tasques?

Vaig començar a treballar amb la FAC tot just a principis d’aquest octubre, crec que sóc el més nou de per aquí! He entrat a treballar en pràctiques i dono suport tant en l’àrea de comunicació com en administració, faig algunes tasques del dia a dia (redacció de notícies, comunicació a xarxes…) però sobretot estic fent reforç en aquelles tasques a mig termini en les que fins ara no s’havia pogut dedicar tant de temps.

Estàs vinculat a alguna entitat/moviment associacionista?

Actualment no, tot i que sempre he estat participant de diferents activitats promocionades per aquest tipus d’associacions. Sobretot en temes de teatre quan era més petit o d’esport i excursionisme quan ja vaig ser més gran. Sóc de Girona i teníem molt a mà el tema de les excursions, amb 10 minuts caminant ja estaves en plena natura!

Què és la cultura per tu?

La cultura és allò que engloba tota expressió humana: una obra popular de teatre, un poema, un plat típic de la zona o inclús un costum, com pot ser reunir-se amb els amics a l’ateneu cada cap de setmana. La cultura és el medi per expressar el nostre jo, i per aprendre i gaudir del dels altres. I amb el temps es creen sinergies i punts en comú entre nosaltres que ens fan sentir part de quelcom més gran, això és molt valuós i ho fa la cultura (i en part els ateneus, que proporcionen espais on això sigui possible).

Què és el que més t’agrada de treballar pels ateneus/ la cultura de base?

El meu camp de treball, o així ho pretenc, és la comunicació, però sempre he tingut present que volia desenvolupar aquesta professió en àmbits socials o culturals (ja d’inici vaig estudiar Història amb aquesta idea al cap). Abans d’entrar a la FAC havia treballat en àmbits més comercials, però, tot i que em va agradar i vaig aprendre molt, no em sembla tan satisfactori com treballar amb cultura, la qual a més a més dóna molt de joc a l’hora de ser creatiu comunicant.

Què és, per tu, un Ateneu?

Com he mencionat abans per mi la cultura és, en primer lloc, una expressió d’un mateix. És comunicació, però la comunicació té menys sentit quan ningú et sent, així els ateneus, per mi, fan una funció essencial: facilitar un lloc de trobada i, per tant, un lloc d’expressió, d’intercanvi i d’aprenentatge.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.