Un octubre ple de concerts al cicle de “Cultura Popular als Ateneus”

Un octubre ple de concerts al cicle de “Cultura Popular als Ateneus”

Segueix el “Cicle de Cultura Popular als Ateneus”. Ja portem 11 actuacions, en 9 ateneus diferents de l’àrea metropolitana de Barcelona, al llarg d’aquest octubre, i les setmanes vinents van ben carregades d’espectacles i concerts!

                                                   

Cor femení Voxalba -Foment Hortenc, 2 octubre 2021-                                         Cor Jove Orfeó Sarrienenc -Sants Teatre, 17 octubre 2021-

El “Cicle de Cultura Popular als Ateneus” és un projecte de l’Ajuntament de Barcelona, amb la col·laboració de la Federació d’Ateneus de Catalunya, que presenta propostes de música de banda, dansa dels esbarts, música de cobla i cant coral als ateneus de la capital catalana. En la seva quarta edició, el cicle uneix dues tradicions molt importants a casa nostra: la cultura ateneística i les diverses expressions de cultura popular que hi ha a Barcelona.

Els propers concerts estan programats pel dissabte 30 d’octubre al Sants Teatre, amb “(Re) Creació“, i pel diumenge 7 de novembre al Centre Moral i Cultural del Poblenou, amb “Un concert de pel·lícula“, a Lluïsos d’Horta, amb “És amor quan surt del cor“, i a Foment Hortenc, amb “Concert simfònic“. Tot obres consagrades amb un gran èxit al seu darrere.

Pots adquirir les teves entrades aquí.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.