Convocatòria oberta: Subvencions per a la programació estable

Convocatòria oberta: Subvencions per a la programació estable

S’ha obert la convocatòria de subvencions per a la programació estable d’activitats artístiques en equipaments culturals d’associacions i federacions. Aquesta, subvenciona entitats de l’àmbit de la cultura popular i l’associacionisme que gestionen equipaments culturals en els quals es porta a terme una important programació i exhibició d’activitats artístiques de qualsevol disciplina de les arts escèniques i en viu, tant si són de teatre, de música, de dansa com de circ, inclosos els interdisciplinaris o d’arrel tradicional, tant en el segment professional com en el no professional, però sempre amb pagament de caixet i cobrament d’entrada.

Quins requisits i condicions s’han de complir?
Per obtenir la condició de beneficiàries, les entitats sol·licitants han de complir els requisits següents:

  • La programació estable ha d’incloure un mínim de quatre espectacles durant el període que establirà la convocatòria. La programació també ha de contenir, com a mínim, espectacles que pertanyin a dues de les quatre disciplines artístiques següents: dansa, circ, teatre i música.
  • Les activitats artístiques programades han de ser de pagament. Això no obstant són subvencionables els espectacles d’arts escèniques, de música o d’arrel tradicional que, per les seves característiques, hagin estat concebuts específicament per exhibir-se al carrer.

Quin és el període per presentar les sol·licituds?
El període per presentar les sol·licituds és del 14 d’octubre al 4 de novembre del 2021.

Quina documentació cal presentar amb la sol·licitud?

  • Memòria justificativa amb indicació de la tipologia de les disciplines artístiques, el nombre d’espectacles, les dates i el caixet efectivament pagat  cal lliurar-la en format excel i no PDF)
  • Documentació acreditativa (acord, conveni, contracte o altre document probatori) segons la qual el sol·licitant és el gestor de l’equipament cultural que acull la programació artística i que n’és el responsable de la seva contractació.
  • Declaració responsable, que consta al formulari de sol·licitud, conforme l’aforament màxim de la sala és de 150 espectadors, si escau.
  • Declaració responsable, que consta al formulari de sol·licitud, conforme la població no disposa de cap altra programació artística privada, si escau.
  • Documentació acreditativa de la situació censal (obligatori si s’està sotmès a prorrata o exempció de declaració d’IVA), si escau.

Podeu consultar el resum de la subvenció que hem preparat des de la Federació clicant aquí. 

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.