Gran participació en la 32a edició dels Premis Ateneus

Gran participació en la 32a edició dels Premis Ateneus

Més de 90 candidatures d’un total de 65 entitats s’han presentat a aquesta nova edició dels Premis Ateneus que convoca anualment la Federació d’Ateneus de Catalunya. Aquesta xifra suposa una gran fita en l’històric dels Premis, ja que posa de manifest la gran importància que té per a les entitats aquest certamen.

Des de la FAC volem destacar la qualitat de les propostes presentades i l’alta participació en totes les categories, en especial al Jove Proposa!, així com la de les entitats no federades a la categoria de Foment de la Participació.

Properament publicarem més informació sobre l’acte de lliurament de guardons i premis en metàl·lic, que aquest any presentem en un format força innovador, ja que es durà a terme al Circ Raluy, amb espectacle inclòs.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.