Coneix l’equip humà de la FAC: Daniel Vergés, tècnic de projectes

Coneix l’equip humà de la FAC: Daniel Vergés, tècnic de projectes

Aquesta setmana, dins les presentacions de l’equip humà de la FAC, entrevistem al Daniel Vergés, tècnic de projectes en pràctiques.

– Quan vas començar a treballar per la FAC? Quines són les teves tasques?

Vaig entrar a treballar com a Tècnic en Pràctiques el passat setembre. Actualment estic duent a terme tasques de suport en diferents projectes com els Premis Ateneus, l’Amen Sam entre d’altres.

– Estàs vinculat a alguna entitat/moviment associacionista?

D’ençà que tenia deu anyets que faig teatre als Lluïsos d’Horta. El que va començar essent una extraescolar cada dimarts a la tarda s’ha acabat convertint en el meu principal hobby i activitat lúdica. Actualment, a part d’actuar sobre l’escenari, porto un grup de teatre infantil i participo en gairebé totes les activitats que ofereix els Lluïsos d’Horta.

– Què és la cultura per tu?

La cultura és aquella arrel sobre la qual creixerà l’arbre. La cultura és l’estructura on s’edificaran les bases dels individus i, per conseqüència, les bases de la societat.

Sense cultura no es poden solucionar els problemes, no es pot reflexionar ni es pot evolucionar.

– Què és el que més t’agrada de treballar pels ateneus/ la cultura de base?

Treballar en un lloc tan estretament lligat a la cultura em provoca una gran satisfacció. I a més, m’agrada treballar pels ateneus perquè em permet establir lligams amb espais dedicats al desenvolupament d’idees, activitats i projectes que fomenten la creativitat, espais dels quals porto participant des de fa anys.

– Què és, per tu, un Ateneu?

Un Ateneu és un espai que funciona com una part més de la vida social i comunitària, és un espai on desenvolupar relacions humanes i posar en comú diferents idees i punts de vista sota un mateix paraigües que ens aixopluga: La cultura.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.