“Camins d’Ateneus”: Properes activitats!

“Camins d’Ateneus”: Properes activitats!

“Camins d’Ateneus” és un projecte de la Federació que vol promoure el coneixement del territori català a través dels seus ateneus. El projecte organitza caminades localitzades en diferents barris o pobles, visitant els ateneus, antics ateneus, entitats associatives culturals o llocs d’interès relacionats amb aquests.

Aquest projecte el va començar la Delegació Territorial de Barcelona, on es van realitzar rutes per barris de Gràcia, Horta i Sant Andreu. Gràcies a la bona rebuda d’aquestes rutes, actualment aquest projecte arriba a tota Catalunya.

A continuació podeu consultar els llibrets de les rutes programades per aquest octubre. Unes rutes a peu fantàstiques per a conèixer millor Badalona i el Baix Penedès:

 

El projecte “CAMINS D’ATENEUS” és un projecte impulsat des de la delegació Territorial de Barcelona de la Federació d’Ateneus de Catalunya que busca fomentar la cohesió territorial des de la diversitat dels ecosistemes comunitaris (escoles, biblioteques, centres cívics, casals de barri, hotels d’entitats, ateneus, casals de joves i de gent gran, associacions de veïnes i veïns, comerç, altres entitats, ciutadania no organitzada, administració pública, etc.). Visibilitzant i donant a conèixer aquests espais es vol atraure i fomentar la participació de nous segments de població en l’oferta cultural proposada pels ateneus.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.