Fins el 15 d’octubre podeu sol·licitar les Beques ‘Tots hi tenim lloc’ del curs 2021-2022

Fins el 15 d’octubre podeu sol·licitar les Beques ‘Tots hi tenim lloc’ del curs 2021-2022

Les Beques ‘Tots hi tenim lloc’ van dirigides a totes aquelles persones associades que fan alguna activitat a la vostra entitat i, per algun motiu no poden assumir el cost total de l’activitat. És per això, que des de la Federació d’Ateneus de Catalunya disposem de 20.000€ a repartir equitativament entre totes les entitats que sol·liciteu aquest ajut, amb l’objectiu que cap persona quedi exclosa de les activitats que programeu.

A diferència de les anteriors edicions, que les Beques ‘Tots hi tenim lloc’ es convocaven trimestralment, enguany els ajuts s’atorgaran pel curs sencer, és a dir, de l’octubre del 2021 fins al juliol de 2022, incloses les activitats del casal d’estiu. Amb el nou funcionament de sol·licitut de beques cal tenir en compte els següents requisits:

  • Fins al 15 d’octubre podeu sol·licitar la vostra beca i quedareu registrats com un dels ateneus federats que està interessat en rebre un ajut per a activitats.
  • Un cop finalitzat el termini, ens posarem en contacte amb vosaltres per comunicar-vos la quantitat atorgada a cada ateneu i explicar-vos el procediment.
  • Cada ateneu gestionarà els diners atorgats escollint a quantes persones beca i amb quina quantitat a cadascuna.

Ompliu aquí la vostra fitxa d’inscripció fins el 15 d’octubre de 2021.

2 Comments

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.