DOCUMENTAL ‘Ateneus: Llavors de llibertat’, programa’l al teu espai!

DOCUMENTAL ‘Ateneus: Llavors de llibertat’, programa’l al teu espai!

La Federació d’Ateneus va produir l’any 2019 el documental «Ateneus: llavor de llibertat». Encarregat a la productora audiovisual catalana Nosotros, el llargmetratge narra en una hora l’aportació que aquestes entitats culturals han fet en la construcció de la societat catalana des de fa dos segles, donant a conèixer l’esperit, trajectòria i realitat del moviment ateneístic; la seva magnitud i importància històriques, i el seu paper indispensable com a element protector i estimulant de la cultura catalana.

El documental ja s’ha emès a través del Canal 33 i s’ha difós amb èxit per diverses entitats de la nostra xarxa d’ateneus. Els ateneus que estiguin interessats a incorporar l’emissió del documental al seu calendari de 2021/22 només han de posar-se en contacte amb la Federació d’Ateneus escrivint al correu ateneus@ateneus.cat o trucant al 932 688 130 indicant que són un ateneu federat.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.