Coneix l’equip humà de la FAC: Javier Gómez, assessor d’assegurances

Coneix l’equip humà de la FAC: Javier Gómez, assessor d’assegurances

Aquesta setmana, dins les presentacions de l’equip humà de la FAC, entrevistem al Javier Gómez, assessor d’assegurances d’ateneus.

Quan vas començar a treballar per la FAC? Quines són les teves tasques?

Com a Arç cooperativa fa set anys que vam començar a treballar tot i que ja teníem relació abans. La meva tasca es oferir el servei d’assegurances a les entitats associades a la FAC. Per tant podríem resumir-ho en tasques d’assessorament, anàlisi, revisió i resolució de qualsevol dubte que des dels ateneus puguin aparèixer.

Estàs vinculat a alguna entitat/moviment associacionista?

Sí, sóc soci de l’Ateneu Adrianenc de Sant Adrià del Besòs.

Què és la cultura per tu?

Per mi la cultura és educació, un lloc de trobada, un lloc d’esbarjo, sense cultura no seriem res ni com a poble, ni com a societat civil, ni com a persones individuals dins aquesta societat.

Què és el que més t’agrada de treballar pels ateneus/ la cultura de base?

El que més em motiva és que és una tasca desinteressada, sense cap vinculació econòmica. I tècnicament la complexitat i varietat de les seves activitats i sobretot del seu patrimoni. Aquest punt és apassionant. Descobrir la seva riquesa arquitectònica, biblioteques, obres d’art, arxius, tot és una experiència magnífica.

Què és, per tu, un Ateneu?

Doncs és per exemple la casa de la cultura del meu barri, de la meva població, de la meva ciutat i de la meva comarca. La casa de les associacions. De les entitats, del poble.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.