Aquest divendres s’estrena ‘Textures’, la primera residència artística de la XTAC a l’Ateneu Santfeliuenc

Aquest divendres s’estrena ‘Textures’, la primera residència artística de la XTAC a l’Ateneu Santfeliuenc

El divendres 1 d’octubre a les 18:30 h els creadors Christian Ramos i Sara Colomino presentaran la seva obra “Textures” a l’Ateneu Santfeliuenc. “Textures” és una peça de dansa contemporània on la música, el cos i la natura troben una fusió perfecta, ballant a l’uníson entre elles i convidant l’espectador a entrar en l’essència primària i el benestar individual.

Per a la creació d’aquesta peça, Christian Ramos i Sara Colomino, parteixen de la pausa emocional i física induïda per la fragilitat de la pandèmia, on els individus han estat separats dels seus vincles i de la seva comunitat, per donar lloc a la reconnexió amb el Jo intern i a la plenitud de l’ésser. L’obra vol mostrar la importància dels gestos, dels sentits i de com la proximitat és primordial per a l’ésser humà, fent visible que estar connectats i vinculats amb allò que ens envolta és una necessitat bàsica. La terra, el foc, l’aigua i l’aire, que en la peça seran traduïts com abraçades, carícies, mirades i somriures, elements purs i sincers que ens donen la plenitud vital.

A més, el proper dilluns 4 d’octubre, a les 19:00h, al l’espai de CineBaix, es projectarà el documental ‘Ateneus: llavor de llibertat’, produït per la Federació d’Ateneus de Catalunya. Recordeu que podeu programar la projecció d’aquest documental al vostre equipament cultural.


Divendres 1 d’octubre | 18:30
Pati de l’Ateneu Santfeliuenc, Vidal i Ribas 25, 08980 Sant Feliu de Llobregat
Més informació a www.ateneusantfeliuenc.cat

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.