L’Ateneu l’Aliança de Lliçà de Munt inicia un verkami per financiar les obres de millores dels seus espais

L’Ateneu l’Aliança de Lliçà de Munt inicia un verkami per financiar les obres de millores dels seus espais

L’Ateneu l’Aliança de Lliçà de Munt inicia el curs escolar amb una nova iniciativa per fer front a la difícil situació econòmica que viu arrel de la situació de pandèmia, el verkami L‘Aliança Batega!

El projecte és una iniciativa que neix de la necessitat de finançament per a finalitzar les obres de millores que es van iniciar fa dos anys a l’Ateneu, en temes de seguretat (aïllament del foc), accessibilitat i reducció de l’impacte acústic de la sala. Aquestes millores són necessàries pel manteniment de l’activitat de l’Ateneu, i cal finalitzar-les aquesta tardor per tenir tots els permisos de la sala en ordre. La situació derivada de la pandèmia no els permet recórrer a les formes de finançament habituals i per això han apostat per engegar una campanya de micromecenatge.

L’objectiu de L’Aliança Batega! és arribar a la suma de 12.000€ en aportacions d’entre 25€ i 1.000€, que es podran fer en aquest enllaç fins al 19 d’octubre. Entre les recompenses per a tots els mecenes s’hi pot trobar des de l’aparició del nom de la persona que ha fet l’aportació en un mural artístic, fins a llogar la sala de l’Ateneu durant unes hores, o un val per un sopar gourmet a càrrec de la Societat Gastrònòmica de l’Ateneu.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.