Arrenca el “Cicle de Cultura Popular als Ateneus” al Centre Sant Pere Apòstol i al Foment Hortenc

Arrenca el “Cicle de Cultura Popular als Ateneus” al Centre Sant Pere Apòstol i al Foment Hortenc

El proper dissabte 2 d’ctubre, a les 20:00 hores, el Centre Sant Pere Apòstol, i a les 21:00 hores, al Foment Hortenc, s’inaugurarà el Cicle de Cultura Popular als Ateneus, un projecte de l’Ajuntament de Barcelona amb la col·laboració de la Federació d’Ateneus de Catalunya que presenta propostes de música de banda, dansa dels esbarts, música de cobla i cant coral als ateneus de la capital catalana.

En la seva quarta edició, el cicle uneix dues tradicions molt importants a casa nostra: la cultura ateneística i les diverses expressions de cultura popular que hi ha a Barcelona. Fins el 23 de desembre, un total de 26 grups artístics actuaran en 11 ateneus de la Federació.

Per primera vegada el cicle programa actuacions d’entitats de l’àrea metropolitana i de més enllà. I, un any més, també s’hi sumen els concerts del cicle de concerts de cobla a Barcelona.

El concert inaugural a l’ateneu el Centre Sant Pere Apòstol comptarà amb la interpretació de la Beat Band de l’Associació Musical Symphocat, que presentarà el seu espectacle Jazz per a tothom. Per la seva banda, al Foment Hortenc s’hi podrà gaudir de l’actuació Mama. Cançons de bres en escena del Cor femení Voxalba, un espectacle dramatúrgic basat en cançons de bressol d’arreu del món.

Els ateneus que acolliran aquests espectacles són: l’Ateneu del Clot, el Casal Catòlic de Sant Andreu, el Casino l’Aliança del Poblenou, el Centre de Gràcia, el Centre Moral i Cultural del Poblenou, el Centre Sant Pere Apòstol, el Foment Hortenc, la SCE La Lira, els Lluïsos d’Horta, el Teatre de Sants i el Teatre de Sarrià.

Pots adquirir les teves entrades aquí.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.