El Foment Hortenc inaugura les seves obres de remodelació

El Foment Hortenc inaugura les seves obres de remodelació

El passat divendres 17 de desembre, el Foment Hortenc del barri d’Horta de Barcelona va celebrar l’acte d’inauguració de les obres de remodelació que ha transformat l’espai de l’ateneu els darrers mesos.

Entre les diverses reformes, s’ha preparat el sostre per ignifugar l’espai del teatre, i així construir un nou sostre adaptat a les necessitats de l’ateneu i millorar la insonorització de vestíbul. Per altra banda, s’ha construït un armari a mida per encabir l’excés de vestuari, atrezzo i maquillatge que fan possible les obres del Foment, respectant al màxim els espais per assajar. També s’ha preparat un fossar per situar el futur ascensor i la cimentació del que serà el nou terra del Foment.

El president de la FAC, Pep Morella, va assistir a l’acte d’inauguració i va felicitar públicament al president del Foment Hortenc, Josep Lluís Santamarta, a la junta de l’entitat, a les administracions i a totes les persones que han fet possible tirar endavant aquest gran projecte de remodelació d’aquest edifici centenari: “Tot això no s’hagués fet realitat sense la implicació, l’esforç, l’entusiasme i també la tossuderia d’aquesta magnífica força viva que són els socis. Perquè avui parlem de construcció, de parets, d’ascensors i de butaques, però l’ànima d’un ateneu, juntament amb els espais i les activitats, són les persones, el veritable motor del món associatiu. El sentit de tot plegat“.

Us deixem, a continuació, algunes imatges de l’esdeveniment.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.