Coneix l’equip humà de la FAC: Carlos Rubio, tècnic consultor informàtic i desenvolupador web

Coneix l’equip humà de la FAC: Carlos Rubio, tècnic consultor informàtic i desenvolupador web

Aquesta setmana, dins les presentacions de l’equip humà de la FAC, entrevistem en Carlos Rubio, tècnic consultor informàtic i desenvolupador web. En Carlos va començar a treballar a la Federació l’any 2019.

Quines són les teves tasques?

Sóc assessor informàtic, és a dir, que les meves tasques són des d’assessorar i seguir nous desenvolupaments externs per la FAC, fins a gestionar els recursos i infraestructura de la informàtica. A més a més, desenvolupo aplicacions i pàgines web.

Què és la cultura per tu?

Per a mi la cultura és el que ens ajuda a construir-nos i formar-nos com a part d’un grup. La cultura ens brinda una sèrie de característiques en diversos àmbits que ens ajuda a relacionar-nos com a part d’alguna cosa, i que alhora ajuda a formar la nostra identitat.

Què és el que més t’agrada de treballar pels ateneus?

Poder formar part d’alguna cosa que dóna suport al creixement cultural és una cosa que personalment em satisfà, perquè em fa sentir que el treball que faig està ajudant a fomentar el creixement personal de moltes persones.

Què és, per tu, un Ateneu?

Per mi un ateneu és un lloc que fomenta la cultura, i ho ha fet al llarg de la història. Per tant és un lloc que s’ha de cuidar i potenciar, perquè la cultura és el que ens ajuda a definir-nos, el que ens ajuda a crear una identitat, i per tant ens integra i ens fa sentir que som part d’alguna cosa.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.