“El llop”, el programa de TV3 que arribarà als teatres de tot Catalunya comença el procés de selecció d’actors

“El llop”, el programa de TV3 que arribarà als teatres de tot Catalunya comença el procés de selecció d’actors

El dia 13 de setembre va començar el procés de selecció per trobar actors i actrius amateurs que participin en el nou programa de TV3 “El llop”, conduït per Àngel Llàcer i que s’estrenarà a començaments de l’any que ve. Aquest nou programa mostrarà com es prepara des de zero la representació de l’obra teatral “Terra baixa” i acabarà amb una gira per tot Catalunya.

“El llop” va ser un dels 25 projectes audiovisuals seleccionats a la crida conjunta de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i el Departament de Cultura de la Generalitat, que té com a objectiu, entre altres temàtiques, el foment de la producció audiovisual de programes d’entreteniment basats en continguts culturals, així com la reactivació del teixit empresarial del sector audiovisual.

El procés de selecció és el tret de sortida d’“El llop”, el nou programa que TV3, amb un format a cavall entre el concurs, el reality i la divulgació cultural, que posarà de relleu la importància de les companyies teatrals amateurs del nostre país. Al mateix temps, el programa reivindicarà el paper d’Àngel Guimerà, de la seva obra “Terra baixa” i de les companyies que l’han representat al llarg de la història.

L’actor i director teatral Àngel Llàcer fa una crida a tots els actors amateurs de Catalunya per formar part de la nova companyia que representarà “Terra baixa” amb els recursos d’una producció professional. Llàcer comença avui la primera fase d’un càsting per confeccionar un equip divers d’onze actors que assajaran durant dos mesos fins a representar l’obra.

A “El llop” es podrà descobrir com es crea una representació teatral des de zero, sent testimonis de totes les fases tècniques i artístiques necessàries fins a representar l’espectacle. Amb l’entreteniment com a punt de partida i amb la voluntat de reivindicar i dignificar el teatre amateur del nostre país, Llàcer i el seu equip voltaran per Catalunya per formar la companyia i viure tot el procés d’assajos fins al dia de l’estrena.

Un cop s’hagi emès el programa de televisió, s’engegarà una gira per Catalunya per representar el muntatge als principals teatres del país, amb totes les característiques d’una producció escènica professional.

Per participar en el càsting cal enviar un vídeo de màxim dos minuts en horitzontal en què es mostrin les habilitats interpretatives dels aspirants. El vídeo s’ha d’acompanyar d’un currículum al correu elllop@tv3.cat, amb data límit del 3 d’octubre.

2 Comments

 • Publicat fa 16/09/2021

  Vivina Torres

  Bones! Sóc una apassionada del teatre i faig teatre amateur des de fa uns 5 anys. M’encantaria participar en el programa!

  • Publicat fa 16/09/2021

   Federació d’Ateneus

   Hola,
   Doncs, com diu el text, per participar en el càsting cal enviar un vídeo de màxim dos minuts en horitzontal en què es mostrin les habilitats interpretatives dels aspirants. El vídeo s’ha d’acompanyar d’un currículum al correu elllop@tv3.cat, amb data límit del 3 d’octubre.

   Molta sort!

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.