Coneix l’equip humà de la FAC: Laura Adán, tècnica de l’Àrea de projectes

Coneix l’equip humà de la FAC: Laura Adán, tècnica de l’Àrea de projectes

Aquesta setmana, dins les presentacions de l’equip humà de la FAC, entrevistem la Laura Adán, tècnica de l’Àrea de projectes.

Quan vas començar a treballar per la FAC? Quines són les teves tasques? 

Vaig començar a treballar a la FAC al gener del 2021, a travès d’una oferta de pràctiques amb la Garantia Juvenil. Un cop les vaig acabar, vaig quedar-me en plantilla. La meva tasca principal és la de gestionar projectes, concretament ara porto el cicle Amen Sam i el projecte Camins d’ateneus. També porto el catàleg d’activitats de la Federació.

Estàs vinculat a alguna entitat o moviment associacionista?

Ara mateix no, però quan vivia a Barcelona vaig estar vinculada a entitats i moviments socials del meu barri i de la ciutat, participant al Casal de Joves Queix i a l’Ateneu Popular de Les Corts. També vaig fer classes de dansa a la Societat Coral Espiga de Les Corts.

Què és la cultura per tu?

Entenc la cultura com una eina d’expressió individual i col·lectiva, essencial per poder generar coneixement, pensament crític i expressions artístiques, entre d’altres.

Què és el que més t’agrada de treballar pels ateneus?

M’agrada treballar pels ateneus perquè crec que la feina que fan té una repercussió positiva en els veins i veïnes dels pobles i ciutats on es troben.

Què és, per tu, un Ateneu?

Per mi, un ateneu és un espai amb un patrimoni històric molt important, i un lloc de foment de la cultura on les persones poden organitzar-se i compartir.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.