El XIII Consell XTAC se celebra el dia 2 d’octubre al Casal Societat La Principal

El XIII Consell XTAC se celebra el dia 2 d’octubre al Casal Societat La Principal

Ja hi ha data pel proper Consell XTAC, que enguany celebra la seva tretzena edició. L’entitat escollida per cel·lebrar aquesta edició del Consell ha estat el Casal Societat La Principal, de Vilafranca del Penedès, un dels més actius a l’hora de programar espectacles al seu Teatre. L’adreça del Casal és: Rambla de Nostra Senyora, 37 (Vilafranca del Penedès).

Per inscriure-us a l’acte cliqueu aquí.

El consell de la XTAC se celebra anualment i es tracta d’un punt de trobada per totes les entitats que formen part de la Xarxa de Teatres d’Ateneus de Catalunya. S’hi tracten diversos temes que tenen a veure amb el dia a dia de les entitats i la planificació a llarg termini, com poden ser les produccions coordinades (com les obres: ‘Perduts’, ‘Bruna’, ‘Palmira’, entre d’altres) o les produccions pròpies anuals, que en edicions anteriors han estat ‘Una altra estrena’ o ’36 Preguntes que faran que t’enamoris’ i que pel curs 2022 serà ‘Un vespre amb l’Alfredo’ de la Cia. ‘Els Iluminati’.

Cal remarcar que en el marc de l’XI Consell de la XTAC a l’ateneu de Vila-rodona, es van contractar 130 espectacles, el que va suposar una xifra rècord per a la xarxa de teatres d’ateneus de la Federació, i un veritable impuls per a la tasca de programació que realitzen, en un context difícil com l’actual. Malgrat la crisi sanitària, des de la XTAC s’afronta amb valentia el fet d’organitzar un esdeveniment presencial com aquest, per reivindicar ara més que mai, que la cultura és segura.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.