La Federació d’Ateneus s’adhereix al manifest “Cultura per l’Afganistan”

La Federació d’Ateneus s’adhereix al manifest “Cultura per l’Afganistan”

La Federació d’Ateneus de Catalunya, compromesa amb la defensa dels drets humans i la promoció de la cultura, s’ha adherit al manifest Cultura per l’Afganistan, una iniciativa impulsada per diverses personalitats i entitats catalanes.

Davant l’arribada al poder dels talibans a l’Afganistan i les greus conseqüències que està tenint per a la societat civil, diferents entitats i personalitats del món de la cultura a Catalunya han creat el moviment Cultura per l’Afganistan, mogudes per la defensa dels drets i les llibertats i l’accés universal a la cultura i l’educació com a eina imprescindible per al desenvolupament personal i professional de qualsevol individu.

Tal com destaquen a les primeres línies del manifest: “l’objectiu d’aquest moviment és fer una crida als nostres governants per a comprometre’s en la defensa dels drets humans i en la promoció de la cultura afganesa al nostre país i enllà de totes les fronteres, així com impulsar una sèrie d’accions per ajudar a la sortida, l’acollida i el reconeixement de refugiades polítiques a les artistes i intel·lectuals afganeses, en especial dones i membres d’altres col·lectius en situació de vulnerabilitat”.

Des de la FAC, convidem a tots els ateneus federats a sumar-vos a aquesta iniciativa.

Podeu signar el manifest en aquest enllaç.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.