El Cicle Notes del Nord, tot un èxit a les Comarques Gironines

El Cicle Notes del Nord, tot un èxit a les Comarques Gironines

Aquest juliol ha començat el cicle anual de la Delegació Territorial de les comarques Gironines. Parlem de Notes del nord, un cicle itinerant format per tres cantautors i tres cantautores de les comarques gironines que actuaran pels diversos ateneus federats.

Madamme Mustash va ser la primera a estrenar-se el passat 4 de juliol a l’ateneu ‘La Unió Escaulenca’ (Les Escaules), tocant per un públic molt animat dintre de “la festa de la societat”. El ‘Patronat de la Catequística’ va ser el següent ateneu en obrir les portes als artistes Marina Prat (9 de juliol), Madamme Mustash (23 de juliol) i Stene Moshka ( 25 de juliol) per una trentena d’espectadors a les nits del bar de la Cate.

Aquest agost s’afegirà l’ateneu ‘La Fraternitat’ de St. Llorenç de la Muga amb les actuacions de Stene Moshka (14 d’agost) i Madamme Mustash (15 d’agost), i a més,  La Cate de Figueres també comptarà amb l’actuació de l’artista David Mauricio (20 d’agost). El cicle va començar al juliol i finalitzarà al desembre, havent realitzat un total de 15 actuacions.

Podeu consultar tota la informació del cicle, juntament amb el calendari, clicant aquí. 

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.