Coneix l’equip humà de la FAC: Nil Cervera, tècnic de l’Àrea de Comunicació i Projectes

Coneix l’equip humà de la FAC: Nil Cervera, tècnic de l’Àrea de Comunicació i Projectes

Aquesta setmana, dins les presentacions de l’equip humà de la FAC, entrevistem en Nil Cervera, tècnic de l’Àrea de Comunicació i Projectes.

Quan vas començar a treballar per la FAC? Quines són les teves tasques? 

Vaig començar a treballar a la Federació el setembre de 2020. Treballo al departament de comunicació, desenvolupant tasques molt variades, tot i que les més destacables són: la gestió de les xarxes socials, la coordinació de la Revista Ateneus i de l’Infofac i la redacció de notícies.

Estàs vinculat a alguna entitat o moviment associacionista?

Actualment no, però sí que vaig sovint al Casino de Masnou i a la Societat Cultural Sant Jaume de Premià de Dalt.

Què és la cultura per tu?

Per a mi la cultura és l’eina bàsica que ha de tenir qualsevol persona per poder desenvolupar un pensament crític i créixer personalment, sobretot en l’apartat emocional.

Què és el que més t’agrada de treballar pels ateneus?

Sempre m’ha motivat molt més treballar per la cultura que no pas a una gran multinacional. Vull pensar que treballem per posar el nostre gra de sorra en millorar la salut sociocultural del país i, a més petita escala, crec que també fem feliç a molta gent quan posem al seu abast tota l’oferta cultural que proposa la FAC.

Què és, per tu, un Ateneu?

Per mi un ateneu és el lloc on tothom és igual, es deixen de banda els estaments socials, no importa el nivell socioeconòmic, el nivell cultural, el gènere. Crec que és un punt de trobada perquè les persones busquin, mentre es troben entre quatre parets, la seva dosi de felicitat.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.