Més d’una trentena d’ateneus federats ja formen part del cens d’entitats per al foment de la llengua catalana

Més d’una trentena d’ateneus federats ja formen part del cens d’entitats per al foment de la llengua catalana

Ja són 34 ateneus federats els que s’han inscrit al cens d’entitats per al foment de la llengua catalana. Aquest cens agrupa entitats privades sense finalitat de lucre, organitzacions sindicals i empresarials, col·legis professionals i altres corporacions de dret públic que duen a terme activitats per fomentar la llengua catalana, dins del seu àmbit d’actuació. S’entén per foment de la llengua catalana la realització d’activitats que promouen actituds positives envers el català o tendeixen a incrementar-ne el coneixement o l’ús entre la població en general o en col·lectius concrets.

Cliqueu aquí per accedir al llistat de les entitats que en formen part.

Podeu veure el vídeo explicatiu clicant aquí.

2 Comments

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.