Coneix l’equip humà de la FAC: Marta Olivella, secretària

Coneix l’equip humà de la FAC: Marta Olivella, secretària

Seguint amb les presentacions de l’equip humà de la FAC, aquesta setmana hem entrevistat la Marta Olivella, administrativa de la Federació. La Marta va començar a treballar a la Federació el març de 2018.

Quines són les teves tasques com a administrativa?

Les meves tasques són administratives, des de la facturació, tasques d’arxiu, secretaria, el control de visites a entitats i bases de dades, entre altres coses.

Estàs vinculada a alguna entitat/moviment associacionista?
Tot i que no he estat vinculada a cap entitat del món associatiu, entrar a la FAC ha estat tot un descobriment molt positiu per mi, perquè se m’han obert les portes al món de l’associacionisme i m’ha fet adonar-me del paper fonamental que juguen els ateneus a l’àmbit sociocultural català.

Què és la cultura per tu?
Tradició, coneixement i valors. La cultura és el gran motor d’un país. Sense cultura es perdria l’identitat de la societat catalana, perquè al final és el que ens diferencia però alhora ens uneix.

Què és el que més t’agrada de treballar pels ateneus?
Poder conèixer les diferents realitats de les entitats i de la gran feina que fan els voluntaris. Com deia abans, m’ha servit per descobrir tot un món (el de l’associacionisme) que té una importància cabdal a la societat catalana. A banda d’això, crec que m’ha ensenyat moltes coses tant a nivell professional, com a nivell personal.

Què és, per tu, un Ateneu?
Per mi un ateneu és un espai de voluntariat, creativitat i aprenentatge, de projectes col·lectius, de socialització, de democràcia, on la cultura està present en tots els racons.

1 Comment

  • Publicat fa 23/07/2021

    Imma Rodríguez

    La millor,sens dubte!

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.