Descomptes al Festival DONA i al Teatre Poliorama: els nous avantatges pels socis i sòcies d’entitats de la FAC

Descomptes al Festival DONA i al Teatre Poliorama: els nous avantatges pels socis i sòcies d’entitats de la FAC

Aquest estiu, els socis i sòcies de les entitats federades podran gaudir de nous avantatges i descomptes en festivals, obres de teatre, exposicions i altres activitats.

Us deixem, a continuació, un llistat de les noves incorporacions als que ja hi havia, que podreu trobar resumits a la web de serveis de la Federació d’Ateneus:

  • 10% de descompte per als esdeveniments del Festival Dona 2021 – Art en femení, que organitza el Casino Prado de Sitges, de l’1 al 5 de setembre.
  • 20% de descompte per a l’obra de teatre De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda. Irene Solà dirigeix la nova estrena de la companyia La Calòrica, una peça que tracta l’emergència climàtica, que serà, al Teatre Poliorama, del 30 de juny al 7 d’agost.
  • 20% de descompte per a l’obra de teatre Bodas de sangre. Un espectacle creat per la companyia Projecte Ingenu, que insisteix en adaptar l’obra de Lorca al nostre món actual i ho fa d’una manera exquisida. Al Teatre Poliorama, de l’11 al 22 d’agost.
  • 15% de descompte per al musical I want U back – Michael Jackson. L’homenatge definitiu a l’enyorat ídol mundial que s’ha creat per convertir-se en el punt de trobada demandat per la seva legió de seguidors a Espanya. Al Teatre Poliorama, del 7 al 12 de setembre.

A l‘àrea d’entitats del web ateneus.cat, a l’apartat ‘documents’, teniu disponible el document amb els codis de descompte. Recordeu que per accedir, haureu de introduir el vostre usuari i contrasenya.

Us podeu adreçar a secretaria de la FAC per qualsevol dubte: secretaria@ateneus.cat

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.