El Retiro de Sitges va presentar el llibre “El  Retiro. 150 anys de vida sitgetana. 1870-2020” amb motiu del seu 150è aniversari

El Retiro de Sitges va presentar el llibre “El  Retiro. 150 anys de vida sitgetana. 1870-2020” amb motiu del seu 150è aniversari

Després que la pandèmia de la COVID-19 obligués a ajornar l’acte, previst pel passat 1 de novembre, la Comissió organitzadora de la celebració del 150è aniversari de La Societat Recreativa el Retiro de Sitges, va establir una nova data per a portar a terme la celebració.

L’esdeveninemnt va tenir lloc al saló-teatre de l’ateneu el passat dissabte 10 de juliol, on hi va haver una conferència a càrrec del Cronista Oficial de la Vila, Joan Yll;  l’actuació del grup Retiro; la presentació d’un reportatge audiovisual a càrrec de l’autor Ferran Vilanova, i la interpretació de la sardana del 150è aniversari, per part de Ross Borsody, del  Sitges Canta, amb música de Blai Fontanals Argenter i lletra de Joan Duran Ferrer.

A més a més, dins dels actes de commemoració, el dissabte 17 de juliol es va presentar el llibre “El  Retiro. 150 anys de vida sitgetana. 1870-2020”, dels autors Jordi Fusté i Roland Sierra. Un volum que repassa els 150 anys d’història de l’entitat sitgetana. La presentació va anar a càrrec de la periodista Rita Marzoa i es va realitzar, al saló-teatre.

I del 22 d’octubre al 7 de novembre, a l’Edifici Miramar, es podrà visitar l’exposició retrospectiva de la història del Retiro. Un recull d’imatges i objectes que expliquen la  importància d’aquesta entitat dins el món social, cultural, musical i festiu de Sitges.

A continuació podeu visualitzar les fotos de l’acte del passat 10 de juliol a La Societat Recreativa el Retiro de Sitges:

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.