L’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès inicia el procés de matriculació per al proper curs 2021/22.

L’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès inicia el procés de matriculació per al proper curs 2021/22.

L’Escola d’Escriptura ha iniciat el procés de matriculació per al curs vinent, 2021/22. De l’1 al 31 de juliol, hi ha una promoció especial per a aquelles persones que es matriculin al curs Narrativa: el 10% de descompte i la possibilitat d’efectuar el pagament fraccionat en dos terminis (juliol/setembre).

Com han anat fent periòdicament, des de l’Ateneu Barcelonès ens fan arribar aquesta proposta formativa per oferir-la a totes les persones vinculades a la Federació d’Ateneus. El curs té una orientació eminentment pràctica: a banda de la correcció individual dels textos per part del professorat, l’objectiu final del curs és que l’alumne iniciï un projecte narratiu personal del gènere literari que prefereixi. Més de 100 alumnes i exalumnes de l’Escola publiquen llibre cada any. 

La durada d’aquest curs és de 90 hores distribuïdes en 8 mesos. L’alumnat que hi participi treballarà els següents aspectes:

  • Aprendrà les principals tècniques narratives: construcció de personatges, tipus de narradors, creació d’escenes, classes de trames, conflicte narratiu, desencadenant i punts de gir, creació d’expectatives, temps i ritme del relat, descripcions, diàlegs, estils directes i indirectes…
  • Exercitarà la creativitat.
  • Trobarà el seu propi estil literari i començarà a desenvolupar un projecte de novel·la, de llibre de contes o de llibre de no-ficció.

Per inscriure-us al curs i veure els detalls, cliqueu aquí. 

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.