Coneix l’equip humà de la FAC: Núria Font, Tècnica de la Delegació Territorial de Barcelona

Coneix l’equip humà de la FAC: Núria Font, Tècnica de la Delegació Territorial de Barcelona

Seguint amb les presentacions de l’equip humà de la FAC, aquesta setmana hem entrevistat la Núria Font, Tècnica de la Delegació Territorial de Barcelona. La Núria va començar a treballar a la Federació el gener del 2020.

Quines són les teves tasques com a Tècnica de la Delegació de Barcelona?
Les meves tasques són estar al costat dels ateneus de Barcelona per ajudar-los en el seu dia a dia. Faig d’intermediària entre la Federació i les entitats, per tal que tots els ateneus de Barcelona estiguin al dia de les informacions que es van donant des de la FAC i viceversa. També intentem crear activitats que ens ajudin a interaccionar entre els ateneus de Barcelona, com els Camins d’Ateneus o el Projecte Edunautes.

Estàs vinculada a alguna entitat/moviment associacionista?
La meva entitat de tota la vida, ja que els meus pares en formaven part, són els Lluïsos d’Horta. He estat a la junta un munt d’anys, i fins i tot, en vaig ser presidenta. He participat de diferents seccions al llarg de la meva vida. Ara faig tasques de gestió, canto a la coral i ajudo en el que calgui. També estic molt vinculada a la Parròquia de Sant Joan d’Horta, on hem creat un menjador social del qual formo part de l’equip que el gestiona. A més, sóc membre del Club de bitlles Siuranenc d’Horta, però no hi jugo perquè sóc molt dolenta jugant-hi…

Què és la cultura per tu?
La Cultura és el que ens fa ser diferents, ens dona coneixements que fa que ens enriquim com a persones. Ens fa ser i estimar allò que ens envolta, ens fa ser curiosos i alhora ens fa ser creatius, contemplatius i respectuosos cap al desconegut.

Què és el que més t’agrada de treballar pels ateneus?
El que més m’agrada és conèixer persones i què fan. Quan vas a un ateneu i t’expliquen amb tant d’entusiasme el que fan, quants són i el que han anat superant, veus que hi ha molta fortalesa en la gent, i això a mi m’omple molt.

Què és, per tu, un Ateneu?
Un espai que et permet trobar-te amb gent, on fer créixer les il·lusions, la creativitat i les ganes de fer coses, on pots formar-te, on gaudeixes del teatre, corals, exposicions, excursions… Un espai on sempre trobes un amic que t’escolta o t’ajuda.
L’Ateneu el crees tu, amb la resta de gent que t’envolta, per tant és allò que tu/tots volem que sigui.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.