Aquests dies s’està exihibint a Barcelona la filla del Mar, un musical fet per artistes sortides del món ateneístic

Aquests dies s’està exihibint a Barcelona la filla del Mar, un musical fet per artistes sortides del món ateneístic

Aquests dies s’està exihibint a Barcelona ‘La filla del Mar’. Es tracta d’un musical en el que alguns dels protagonistes són persones que han estat estretament relacionades amb el món ateneístic:
  • Marc Sambola: ha fet la música i lletres de l’obra. Ha estat sempre relacionat amb els Lluïsos de Gràcia i a més, va ser el director de la producció XTAC, ‘Octubre‘.
  • Marc Vilavella: és el director de l’obra i sempre havia estat relacionat, a l’igual que en Marc Sambola, amb els Lluïsos de Gràcia.
  • Clara Solé: és una de les protagonistes i ha tingut des de sempre una estreta relació amb els Lluïsos d’Horta. Fou la directora de la producció XTAC “Una altra estrena”.

Podeu gaudir d’aquesta obra al Teatre Condal, del 25 de juny al 4 de juliol de 2021. Cliqueu aquí per  accedir als detalls de l’obra.

La sinopsi de l’obra gira entorn de l’Àgata, una jove rescatada del mar quan era nena, ha crescut en un petit poble de la costa, rebutjada constantment per tothom a causa dels seus desconeguts orígens. Una animalota, una pària, una forastera. Però l’Àgata troba la pau en allò que justament li va robar la seva família en aquell naufragi, el mar. Amb la innocència d’algú que només pensa en l’horitzó, la pesca i la seva “germana” Mariona, l’arribada al poble de Pere Màrtir farà que l’Àgata es vegi involucrada en un complex triangle amorós que, tot i néixer com un engany, la portarà a viure un amor romàntic, extrem, purament instintiu i boig, que desencadenarà tràgiques conseqüències.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.