Aina Viles i Mònica Torrent, noves vocals de la Junta Directiva de la FAC

Aina Viles i Mònica Torrent, noves vocals de la Junta Directiva de la FAC

El passat dissabte, en el marc de la celebració de la jornada Els ateneus som essencials? al Casal Cultural i Recreatiu de Castellbisbal es van presentar oficialment les dues noves incorporacions de la Junta Directiva de la FAC: l’Aina Viles de l’Ateneu Popular Garriguenc i la Mònica Torrent de la Unió Escaulenca.

L’Aina Viles, nascuda a Les Borges Blanques el 1987, és llicenciada en ciències ambientals i treballa com a tècnica especialista d’estabulari a la Universitat de Barcelona. Ha estat vinculada al món cultural des de ben petita, principalment al musical. Cantaire del Cor Eurídice des de l’adolescència i lligada als moviments socials i ambientals de la comarca de les Garrigues. És membre de la Junta de l’Ateneu Popular Garrigues des del 2014 i actualment participa del Consell de Joves de les Garrigues.

La Mònica Torrent, és nascuda el 1983 a Barcelona, però porta ja molts anys a l’Empordà. Va fer una estada de 3 mesos a Anglaterra com a voluntària on va iniciar un canvi de vida posant més valor en el voluntariat, la vida comunitària i el benestar. Va començar a treballar en el món de l’educació i en el lleure, especialment amb persones amb discapacitat i joves en risc d’exclusió social. Actualment coordina un menjador escolar i és la directora d’un casal d’estiu. És Presidenta de la Unió Escaulenca de Les Escaules des del 2019.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.