Oberta la convocatòria per formar part del Jurat Carnet Jove de Sitges 2021!

Oberta la convocatòria per formar part del Jurat Carnet Jove de Sitges 2021!

Ateneus, si coneixeu algun jove cinèfil que vulgui gaudir de l’experiència de viure una setmana apassionant a Sitges veient totes les pel·lícules i coneixent el festival més important de les nostres terres des de dins, en primera persona, formant part d’un dels jurats oficials del certamen, adreceu-lo a les bases de la convocatòria, el termini de la qual finalitza el proper 8 de juliol.

L’objectiu del XVII Jurat Carnet Jove de Sitges 2021 – Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya és  professionalitzar la crítica cinematogràfica i donar l’oportunitat a cinc persones joves interessades en aquest camp, o bé en el món del cinema en general, de formar part d’un jurat oficial d’un dels festivals més prestigiosos de cinema i el número u del gènere fantàstic.

El Jurat Carnet Jove té la missió d’atorgar el Premi Jurat Carnet Jove a la millor pel·lícula de la Secció Oficial Fantàstic, el Premi Anima’t al millor llarg d’animació i el Premi Anima’t al millor curt d’animació, secció que recull les produccions d’animació i asiàtiques. Aquest Jurat està organitzat per l’Agència Catalana de la Joventut, a través del Carnet Jove, i l’equip de direcció del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya. Està integrat per cinc persones, una de les quals té la funció de presidenta.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.