La Diputació de Tarragona ha obert la convocatòria de subvencions per activitats culturals

La Diputació de Tarragona ha obert la convocatòria de subvencions per activitats culturals

La Diputació de Tarragona ha obert la convocatòria de subvencions a entitats o persones per a activitats culturals o d’interès ciutadà a la demarcació de Tarragona, i no previstes a la resta de convocatòries anuals de la Diputació de Tarragona, per a l’any 2021. El període de sol·licituds és a partir del 24/06/2021 i fins el 23/07/2021.

Les activitats incloses són les actuacions culturals o d’interès ciutadà, de la demarcació de Tarragona, amb la finalitat de contribuir al desenvolupament social, cultural i econòmic de la demarcació en àmbits culturals i d’interès ciutadà. També són objecte de subvenció les actuacions de caràcter cívic, imprevistes i urgents en la seva realització i les que
corresponguin a necessitats sobrevingudes, fora de la programació habitual a les quals el sol·licitant no pugui fer front amb el pressupost anual de què disposa.

La sol·licitud de subvenció s’ha de presentar a través de la seu electrònica de la Diputació de Tarragona en model normalitzat disponible clicant aquí.

Si voleu veure el resum complet que des de la Federació hem el·laborat, descarregueu-lo aquí.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.