Coneix l’equip humà de la FAC: Alfons Tiñena, assessor d’Estratègia i Servei de Subvencions

Coneix l’equip humà de la FAC: Alfons Tiñena, assessor d’Estratègia i Servei de Subvencions

Seguim amb les presentacions de l’equip humà de la Federació d’Ateneus de Catalunya. Aquesta setmana hem entrevistat l’Alfons Tiñena, responsable del Servei de Subvencions i de l’execució de diverses accions estratègiques de la FAC. També és el coordinador dels Premis Ateneus. L’Alfons va començar a col·laborar amb la federació l’any 2010.

Estàs vinculat a alguna entitat/moviment associacionista?

De ben menut vaig ser membre de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya. He estat membre de la Junta Directiva dels Lluïsos d’Horta de Barcelona (2016-2019) i he presidit el Consell d’Associacions de Barcelona-CAB (2013-2015). Durant aquest període al CAB, vaig ajudar a impulsar la creació de l’estudi Panoràmic de les Associacions de Barcelona per quantificar l’evolució del teixit associatiu de Barcelona i també vaig estar implicat en la elaboració del Pla de Suport a les Associacions (2015-2017) de l’Ajuntament de Barcelona.

Què és la cultura per tu?

La Cultura sempre s’hauria d’escriure amb majúscules perquè és el patró que ens fa subjectes d’una mateixa comunitat, compartint valors, creences i interessos, els quals descobrim, cultivem i transmetem durant tota la nostra vida.

Què és el que més t’agrada de treballar pels ateneus?

El tracte amb una gran diversitat de persones unides per un mateix anhel de servei i canvi.

Què és, per tu, un Ateneu?

Considero que els ateneus són espais d’oportunitats, de socialització i d’activisme comunitari amb un gran potencial transformador del territori.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.