Últims dies per insciure-us a la jornada de debat “Els ateneus som essencials?”

Últims dies per insciure-us a la jornada de debat “Els ateneus som essencials?”

Aquest diumenge, 27 de juny, s’acaba el termini per inscriure-us a la jornada ‘Els Ateneus som essencials? Present i futur’, del proper dissabte 3 de juliol, que tindrà lloc al Casal Cultural i Recreatiu de Castellbisbal a la jornada. Per inscriure-us a la jornada, heu d’omplir aquest FORMULARI.

Tenim moltes ganes d’aprofitar aquest moment de certa tornada a la normalitat per retrobar-nos i repensar el nostre futur en una jornada lúdica i formativa amb els directius dels ateneus federats d’arreu del territori. Una trobada on intercanviar idees i afrontar els nous reptes de les nostres entitats. I ho farem d’una manera dinàmica i distesa.

Descarregueu el programa de la jornada aquí.

 

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.