Consulteu el manifest del Dia de la Música que va el·laborar l’Orfeó Lleidatà i que van signar la FAC i l’Acadèmia Catalana de la Música

Consulteu el manifest del Dia de la Música que va el·laborar l’Orfeó Lleidatà i que van signar la FAC i l’Acadèmia Catalana de la Música

El passat dia 21 de juny va tenir lloc a l’Aliança Palmarenca l’acte de celebració del Dia de la Música, organitzat per la Federació d’Ateneus de Catalunya. A la celebració hi van assistir, entre altres personalitats, el president de la FAC, Pep Morella, en Manel Carrasco, membre de la Junta de l’Aliança Palmarenca i l’Antoni Soliva, president de l’Orfeó Lleidatà.

La celebració va començar amb el parlament de Manel Carrasco: “és un orgull i una satisfacció que la FAC ens hagi escollit com a seu de l’acte. L’Aliança compta amb molta tradició musical i sempre ha vetllat per ajudar en la promoció dels artistes locals.” A continuació va arribar el torn de Pep Morella: “els ateneus som el nucli, un espai completament central on convergeixen els músics amateurs i professionals. Som un punt de referència per als veïns i socis dels ateneus i, alhora, esdevenim un espai de creació i punt de trobada per als artistes professionals.”

A continuació, l’Antoni Soliva, president de l’Orfeó Lleidatà va llegir el manifest que l’Acadèmia Catalana de la Música i la FAC van signar conjuntament. Podeu descarregar-vos aquest manifest clicant aquí.

Per acabar l’acte, van començar els concerts, primer del grup ‘Aciagos’ i després del cantautor Andreu Roig

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.