El GEiEG acull una exposició dels alumnes de l’Escola Municipal d’Art de Girona

El GEiEG acull una exposició dels alumnes de l’Escola Municipal d’Art de Girona

Les instal·lacions del Grup Excursionista i Esportiu Gironí Sant Ponç acullen, a partir del dimecres 16 de juny, i fins al 23 de juliol, una mostra de les obres de final de curs dels alumnes de ceràmica de l’Escola Municipal d’Art de Girona.

La mostra, sota el títol «Llavors la llavor», neix amb la voluntat de crear nous espais culturals en què els joves escultors puguin ensenyar les seves creacions, en aquest cas, al voltant del concepte cultura.

Amb aquesta exposició, els onze alumnes que hi han participat, volen presentar la seva personalitat artística a partir d’un recull de peces treballades durant tot el curs, que combinen tècniques de ceràmica i diversos elements i estils decoratius. Durant la inauguració, la professora Pruvi Casals va explicar: “volíem il·lustrar el que és el GEiEG a través de la cultura i cadascun dels alumnes l’han portat al seu terreny. Hi ha peces molt diferents, fetes amb tècniques de ceràmica. Hi ha treballs molt bons, especialment en un any molt complicat, a causa de la situació sanitària, però els resultats són magnífics”.

Fa més de 10 anys que el GEiEG i l’Escola Municipal d’Art de Girona col·laboren en diverses iniciatives de difusió i promoció de la cultura, d’apropar l’art als socis i sòcies grupistes amb descomptes pels cursos que s’ofereixen des de l’EMA.

L’exposició és d’accés gratuït i es pot visitar en horari d’obertura de les instal·lacions del GEiEG Sant Ponç.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.