Primera sessió de formació per a entitats a La Fuliola

Primera sessió de formació per a entitats a La Fuliola

El passat 15 de maig la Delegació Territorial de les Terres de Ponent va realitzar la primera sessió de formació d’aquest 2021, que tractava sobre la comptabilitat i fiscalitat adreçada a entitats sense ànim de lucre. Concretament es va celebrar a la sala d’actes de l’Ajuntament de La Fuliola amb la col·laboració de l’Ateneu Popular de la mateixa població.

La jornada va aplegar una quinzena de participants en representació de nou entitats de la delegació, i la persona encarregada d’impartir la sessió va ser el Roger Santiago, gestor especialitzat en l’assessorament comptable i fiscal a entitats o artistes i col·laborador habitual de la Federació d’Ateneus de Catalunya. Vam poder parlar i resoldre dubtes sobre temes com les obligacions fiscals de les entitats, l’impost sobre activitats econòmiques o les exempcions d’IVA. Tot i la complexitat de la temàtica, la valoració final dels assistents va ser molt positiva i es van aconseguir clarificar molts dubtes.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.