Col·laboració de les tres entitats federades de Lleida ciutat per l’Amen Sam

Col·laboració de les tres entitats federades de Lleida ciutat per l’Amen Sam

Durant aquestes darreres setmanes s’està començant a planificar la primera col·laboració entre l’Orfeó Lleidatà, l’Ateneu Popular de Ponent i el Cercle de Belles Arts, tres entitats ubicades a la ciutat de Lleida i membres de la Federació d’Ateneus de Catalunya. El projecte escollit per iniciar aquesta col·laboració serà l’Amen Sam, un projecte comunitari i sobre cultura del poble gitano impulsat per la FAC amb la complicitat de la Federació d’Associacions Gitanes de Catalunya.

Les tres entitats programaran un ventall d’actes que inclouran tallers, xerrades, actuacions musicals participatives i exposicions. Les activitats, que tindran lloc la tardor de 2021, estaran centrades en diverses temàtiques d’interès, com la història del poble gitano, el porrajmos (holocaust gitano) o la dona gitana i el feminisme romaní. També hi haurà tallers de cuina gitana, rumba catalana i percussió flamenca i cine-fòrums, entre d’altres. Des de la Federació us anirem informant de totes les novetats properament.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.