L’Ateneu Republicà de Bescanó, nova entitat federada

L’Ateneu Republicà de Bescanó, nova entitat federada

Donem la benvinguda a l’Ateneu Republicà de Bescanó, la nova entitat gironina que ha entrat a formar part de la Federació d’Ateneus, una fita que de ben segur ens ajudarà a enfortir la xarxa d’ateneus del nostre territori.

L’Ateneu de Bescanó és una entitat molt jove, creada al setembre de 2020, en plena crisi sanitària. Neix arrel d’unes inquietuds compartides per un grup de persones independentistes, amb molta il·lusió per promoure i obrir a la participació de tothom en el procés de creació de la nova República Catalana i, alhora, crear un seguit d’activitats socioculturals i polítiques que enriqueixin el teixit social de Bescanó.

Bescanó és un municipi de la comarca del Gironès, que forma part de l’àrea urbana de Girona. El municipi de Bescanó es troba a la riba dreta del riu Ter, a l’oest de la comarca del Gironès i compta amb un total de 3.522 habitants.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.