Donem la benvinguda a la nova directora de Cultura Popular i Associacionisme Cultural, Adelaida Moya

Donem la benvinguda a la nova directora de Cultura Popular i Associacionisme Cultural, Adelaida Moya

El Govern de la Generalitat ha nomenat Adelaida Moya nova directora general de Cultura Popular i Associacionisme Cultural. Assumeix el càrrec que ostentava Maria Àngels Blasco i Rovira, qui va agafar la responsabilitat fa quatre anys i a la qual aprofitem per felicitar per la bona feina que ha fet al llarg d’aquest temps.

Moya és regidora de Cultura de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú des de 2018. Anteriorment, havia treballat com a periodista en diversos mitjans de comunicació locals, i a l’administració havia desenvolupat tasques de direcció i coordinació en els àmbits de les regidories de Comunicació, Participació Ciutadana i Joventut, a més de Cultura.

D’altra banda, com ja es va anunciar oficialment fa unes setmanes, la santcugatenca Natàlia Garriga és la nova consellera de Cultura del Govern de la Generalitat presidit per Pere Aragonès. Garriga és l’actual secretaria de Política Cultural, Educació i Esports d’Esquerra Republicana i, fins al seu nomenament com a consellera, ocupava el càrrec de directora de serveis del Departament de Vicepresidència i Economia. Substitueix en el càrrec a la també santcugatenca, Àngels Ponsa.

Seguint amb els canvis, el nou Govern de la Generalitat ha nomenat Jordi Foz com a nou secretari general del Departament de Cultura en substitució de Lluís Baulenas i Cases, qui havia assumit el càrrec el setembre de 2020. Per acabar, El Govern també ha aprovat el nomenament de Josep Vives com a nou director general de Creació, Acció Territorial i Biblioteques. Substitueix Rosa Tubau Llorià, que també va accedir al càrrec el setembre de 2020.

Des de la Federació d’Ateneus de Catalunya ens posem a disposició de tots ells i elles per enfortir encara més el teixit associatiu català.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.