Ateneus, adheriu-vos a la Plataforma pel Mecenatge de la Fundació Catalunya Cultura

Ateneus, adheriu-vos a la Plataforma pel Mecenatge de la Fundació Catalunya Cultura

La Plataforma pel Mecenatge, liderada per la Fundació Catalunya Cultura, ha aconseguit adherir a la seva lluita per la reforma i l’actualització de la Llei de Mecenatge 49/2002 a les institucions i entitats que podeu consultar aquí. La nova llei, per la qual s’està treballant, pretén adaptar a la realitat socioeconòmica actual els incentius fiscals de la participació privada en activitats d’interès general, i assentar els fonaments per al desenvolupament del mecenatge i la filantropia al nostre país pels anys esdevenidors amb un nou marc normatiu.

D’altra banda, el foment de la participació privada en activitats d’interès general, impulsant i potenciant el compromís econòmic i social de la societat civil en la realització d’activitats d’interès general, respecte de les quals l’Estat no té el monopoli, resulta en aquests moments de crisi econòmica especialment urgent atesa la reducció substancial de les aportacions de les administracions públiques per al finançament d’aquestes activitats. No hem d’oblidar, a més a més, que aquestes aportacions tenen un caràcter complementari i són en benefici de tota la comunitat.

És per aquestes raons que la Federació d’Ateneus de Catalunya ja s’ha adherit i ara us encoratgem a vosaltres a participar en aquesta iniciativa. Si hi esteu interessats, només heu de clicar aquí i inscriure-us.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.