La Generalitat presenta el nou Pla de represa de la cultura popular i l’associacionisme cultural

La Generalitat presenta el nou Pla de represa de la cultura popular i l’associacionisme cultural

En el marc del Pla estratègic del desconfinament per la COVID-19 aprovat pel Govern de Catalunya, els diferents departaments de la Generalitat estan elaborant plans sectorials amb les mesures previstes per a l’etapa de la represa i per a cada un dels seus àmbits competencials. El dia 14 de juny es va publicar el nou Pla de represa de la cultura popular i l’associacionisme cultural, aprovat el passat 6 de juny. Aquest nou pla amplia el nombre de persones participants i els grups de convivència que poden participar de forma simultània i ordena la tipologia d’actes i activitats.

A continuació podeu veure tots els plans: https://interior.gencat.cat/ca/arees_dactuacio/proteccio_civil/consells_autoproteccio_emergencia/malalties-transmissibles-emergents-amb-potencial-alt-risc-/plans-sectorials/#bloc9

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.