Torna el Cabaret Jove’21, guanyador del Premi ‘Jove, Proposa!’ dels Premis Ateneus

Torna el Cabaret Jove’21, guanyador del Premi ‘Jove, Proposa!’ dels Premis Ateneus

El passat dissabte dia 8 de maig, s’estrenà el Cabaret Jove’21 a la Sala Corrioles del Centre d’Arenys de Munt. Tenint en compte la bona acollida que va tenir l’espectacle per part del públic, aquest cap de setmana es varen fer dues actuacions més: un passi exclusiu i gratuït per a alumnes i famílies d’Encirca’t el dissabte 12 de juny i un altre passi obert al públic, el diumenge 13 de juny. Ambdós espectacles es representaran a la Sala Corrioles del Centre d’Arenys de Munt (Rambla Francesc Macià, 57). Podeu aconseguir les vostres entrades clicant aquí. 

El projecte, que va guanyar el Premi Ateneus Jove, proposa! la passada edició, compta amb un elenc d’artistes d’entre 12 i 19 anys provinents de l’escola de circ i l’escola de teatre de l’ateneu. Per aquest motiu, el Cabaret Jove’21 combina tècniques de circ i dansa a fi d’explicar una història sobre la lluita per a encarar nous reptes, descobrir què ens fa diferents i les emocions que pot provocar un canvi tan significant com és el de sortir de la pròpia zona de confort. Tot plegat amb números molt especials que barregen poesia, tendresa i humor.

El Premi ‘Jove, Proposa!’ és una de les categories dels Premis Ateneus, una categoria on poden optar  totes aquelles iniciatives organitzades per grups de joves d’entre 16 i 30 anys. Les candidatures les han de presentar les entitats federades que donen suport als grup de joves, els quals poden pertànyer a les seves pròpies seccions juvenils o no estar associats.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.