La Generalitat engega la campanya de sensibilització “Revetlla segura 2021”

La Generalitat engega la campanya de sensibilització “Revetlla segura 2021”

La Generalitat de Catalunya engega la campanya de sensibilització “Revetlla segura” per a les celebracions de la revetlla de Sant Joan, el 23 de juny. L’objectiu de la campanya és fer un Sant Joan diferent amb grups reduïts, amb la família i els amics, però amb molta precaució, tant per evitar possibles contagis de la COVID-19 com per minimitzar els riscos que comporta l’ús del material pirotècnic, riscos davant dels quals són vulnerables tant les persones com el medi natural.

  • A la pàgina web de Revetlla segura disposeu de tot el material divulgatiu per tal que en pugueu fer difusió.
  • Pel que fa a joves i infants i la manipulació correcta del material pirotècnic, la campanya inclou també el video de l’obra de teatre A foc lent  disponible a la web a la web interior.gencat.cat/revetllaescola. L’obra està pensada per a entitats juvenils i escoles i qualsevol altra que treballi amb joves.

Respecte a les mesures COVID-19, s’aniran actualitzant les recomanacions a la mateixa pàgina web en funció de l’evolució epidemiològica i les modificacions de la normativa que regula les restriccions.

La difusió d’aquests consells és essencial per aconseguir una revetlla de Sant Joan amb la màxima seguretat possible, tant en l’ús de la pirotècnia com en els contagis de COVID-19.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.