La FAC i Gretico SL col·laboren per oferir servei de maquinària de cinema i actuacions en streaming als ateneus federats

La FAC i Gretico SL col·laboren per oferir servei de maquinària de cinema i actuacions en streaming als ateneus federats

Gretico SL desenvolupa l’activitat, entre d’altres, d’oferir servei de maquinària per a la recepció i emissió de cinema i actuacions en streaming i altres relacionats. S’ofereix a la FAC i a tots els seus associats la possibilitat de contractar aquests serveis amb un descompte per ser federat: Per a l’adquisició dels equips i també pels serveis, tot associat a la Federació d’Ateneus, rebrà un descompte del 15%.

Gretico ofereix a la FAC i als ateneus federats els següents serveis:

a) Digital cinema streaming (DCS): és un sistema innovador que permet la projecció de continguts sense la necessitat d’emmagatzematge. Gretico prepara els continguts per streaming per subministrar-los a les sales que disposin de l’equip DCS-100. Mitjançant aquests equips i un software desenvolupat per l’empresa, es poden programar i projectar els continguts d’una manera àgil, fàcil i immediata, estalviant costos de transport, distribució, etc.

b) Gretico Streaming Live és un servei que permet les següents accions:

  • Amb l’ajuda d’un hardware instal·lat a la sala i un software desenvolupat per l’empresa, es captaran, enregistraran, realitzaran i enviaran, en directe, tots els actes o esdeveniments que el client desitgi proporcionar al públic de fora de les sales i fins i tot compartir-ho amb altres sales perquè ho puguin projectar.
  • Per aquest propòsit cal instal·lar a la sala una o dues càmeres IP d’alta definició, un sistema de microfonia sense cables connectat a una taula de mescles i el server streaming Live, que amb el software adequat es realitza, mescla i envia als servidors de streaming.
  • Gretico executa el projecte, claus en mà, és a dir, subministra, manté i instal·la tots els equips a la ubicació que el client designi.

 

 

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.