La FAC comparteix una Masterclass de dansa amb motiu de la celebració del DASC

La FAC comparteix una Masterclass de dansa amb motiu de la celebració del DASC

Amb motiu de la celebració del Dia de l’Associacionsime Cultural (DASC), la Federació d’Ateneus de Catalunya compartim el vídeo de la Masterclass de dansa titulada “Gaudir del cos, gaudir de la dansa” a càrrec de la coreògrafa i ballarina professional, Montse Colomé.

Aquesta classe magistral forma part d’un cicle de vídeos produïts per la Federació d’Ateneus a través de la XTAC (Xarxa de Teatres d’Ateneus de Catalunya), amb la participació de l’Associació de professionals de la dansa de Catalunya (APDC) i de l’Associació d’actors i directors professionals de Catalunya (AADPC).

Ambdues associacions ens van fer arribar moltes propostes de tallers i classes magistrals tant de dansa com de teatre, pensades especialment per als ateneus i el seu entorn amateur. De totes les propostes presentades, es van escollir dues de dansa i dues de teatre.

Dansa:

  • Montse Colomé – “Gaudir del cos, gaudir de la dansa”
  • Miquel Barcelona – “Cos creatiu”

Teatre:

  • Aida Llop – “Ara i aquí”
  • Teresa Petit – “Abans de començar”

Són molts els ateneus que s’han sumat a la celebració del DASC, amb activitats molt diverses que van des de les jornades de portes obertes, a espectacles teatrals, de dansa o visites a llocs d’interès turístic, entre d’altres. Aquí podeu consultar el llistat de les activitats programades en el marc del DASC 2021 a l’Agenda Cultural.

La Masterclass es publicarà el mateix 4 de juny, al canal oficial de Youtube de la Federació d’Ateneus de Catalunya. 

 

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.